Buurtmaaltijd van Resto van Harte en optreden van het Ricciotti ensemble woensdag 13 augustus 2014

13 augustus 2014.
Succesvolle maaltijd van Resto van Harte op het molenerf De Ster en schitterend concert van het Ricciotti ensemble met Ellen ten Damme, zie een kort verslagje bij de Pagina Historie en een fotoalbum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Concert 2014.

————————————————————————————————

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto’s augustus 2013

Wanneer: woensdag 13 augustus 2014
Wat: buurtdiner 17.30- 19.45 uur,
Bij slecht weer: in houtzaagmolen de Ster
Toegang: Resto VanHarte 3 gangen diner € 7,- en € 10,- voor wie het kan missen. Met U-pas € 4,- , kinderen 50%; concert gratis
Reserveren diner: www.restovanharte.nl button ‘reserveer online’ of 0900-9003030 (9-12.30, 50ct/min)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ricciotti’s Roarin’ Berlin Tour

In de zomer van 2014 onderneemt het Ricciotti ensemble een tournee door Nederland en Duitsland, waarbij de nadruk zal liggen op Berlijn.

http://www.ricciotti.nl/

Waarom? De herdenking dat 100 jaar geleden de 1e Wereldoorlog begon, dat 25 jaar geleden de Muur viel en dat zangeres en alleskunner Ellen ten Damme als solist meegaat op tournee. Eerst vinden de repetities plaats in Lombok. De Parkschool en Molen de Ster faciliteren het gezelschap. Ongetwijfeld krijg je wat mee van het oefenen als je begin augustus door het Molenpark flaneert. Hoe uiteindelijk het openlucht concert klinkt, weet je als je woensdag 13 augustus van de partij bent op het Molenerf. Om 20 uur gaat het erf open voor dit gratis optreden (vol=vol). Voorafgaand aan het concert is er vanaf 17.30 uur de mogelijkheid om te genieten van een speciaal driegangendiner in stijl door Resto VanHarte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellen ten Damme en Ricciotti
Naast zangeres met een eigen repertoire, is Ellen ten Damme een gedreven en bedreven vertolker van veelal Duitstalige chansons uit het interbellum én uit de punktijd. De jaren ’10 en ’20 van de twintigste eeuw vormen het thema van Ricciotti’s Roarin’ Berlin Tour: extreme jaren waarin een immense crisis werd gevolgd door een gouden decennium, waarin Berlijn de mondaine, culturele hoofdstad van Europa was.

Het Ricciotti ensemble is dol op spontane partijtjes en doet zichzelf cadeau aan beide landen. Niet alleen aan hoogwaardigheidsbekleders, maar juist aan iedereen: mensen op de markt, in het ziekenhuis en in de gevangenis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aanvang: inloop 17.30 uur buurtdiner, erf open voor concert 20 uur vol=vol

Waar
Houtzaagmolen de Ster is te vinden in Lombok langs de Leidsche Rijn. Het terrein is te voet te bereiken via de J.P.Coenstraat en de Van Riebeeckstraat.
Houtzaagmolen De Ster
Molenpark 3
3531 ET Utrecht
www.molenerfdester.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.