Het nieuwe jaar 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Begin juli staat Utrecht in het teken van de Tour, het grote wielerevenement. De PR loopt al een tijd en de voorbereiding ook in de wijk Lombok zijn al een tijd gaande.

Er zijn meer punten van aandacht, het jaar 2015 op 5 mei is het 70 jaar geleden dat de tweede wereldoorlog voorbij was en al die tijd hebben we vrede in centraal Europa.
20 jaar geleden is de musical van Vredeseducatie, De Polikroon van Idem Dito in samenwerking met Speeltuin Bankaplein meerdere malen uitgevoerd.
We gaan komende tijd proberen een nieuwe kindermusical project op te zetten en de twee aandachtspunten mee te nemen, De Tour en het leven in vrijheid.

25 jaar geleden heeft het toenmalig Lombok Anders Koor in samenwerking met regisseur René Hildesheim het eigen gemaakte stuk Vera Paz uitgevoerd; reünie?

De vaste activiteiten lopen gestaag door:

Djintan, het wereldmuziekkoor is nu een gemengd koor, en bij specialistische optredens wordt de kleding aangepast, Indisch, Japans, Afrikaans…

Lagu Lombok, gemengd koortje, met Indisch, Moluks, Maori, Hawaii en af en toe een optreden.

Pepperrose, het Nederlandstalige feestkoortje, heeft in 2014 een aantal leuke optredens verzorgd, de optreedvragen zijn voor 2015 al vastgelegd.

Samenwerken met het Kanaleneilandkoor met het Hollands lied, met kerst de X-mas Oldies, ook de Castellum Singers met Indisch repertoire, de leden uit Lombok werken mee.

Af en toe wordt er op zondag gedanst, Indisch of Inclusie.

Er gaan vast weer kookworkshops van Yolande komen.

Het jaarlijkse zangkorenfestival? In ieder geval staat op 3 mei vast op het Bankaplein.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.