Opening Rabo Dichtbij Huis 8 februari 2014

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zaterdag 8 februari is er een feestelijke opening van het Rabobank Dichtbij Huis aan de Kanaalstraat 196 in Lombok. Wij nodigen u hier graag voor uit.Het Rabobank Dichtbij HuisHet Rabobank Dichtbij Huis is een cashcentrum en een centrum voor financiële educatie in één. In het cashcentrum kunt u veel geldzaken regelen via de automaten. In het centrum voor financiële educatie leert u meer over geldzaken. Overwegend zelfstandig, maar regelmatig onder begeleiding. Bijvoorbeeld doordat we kinderen uitnodigen om voor het eerst geld te komen pinnen of ouderen begeleiden bij het leren internetbankieren. De combinatie van doen en leren maakt het Dichtbij Huis tot een unieke vestiging.Openingstijden

De openingstijden van de locatie zijn:

Maandag 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag 9.00 – 18.00 uur

Donderdag 9.00 – 21.00 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Zaterdag 8 februari; feestelijke opening

Nieuwsgierig naar onze vestiging? U bent 8 februari tussen 10.00 en 14.00 uur welkom bij de opening. Er is koffie, thee, limonade en een feestelijke traktatie. Neem uw (klein) kinderen gerust mee, ook aan hen wordt gedacht. Om 11.00 uur is de officiële opening door Mariëlle Lichtenberg, directeur Particulieren. De locatie is die dag volgens reguliere tijden open.

Kunt u niet bij de opening zijn, ook op ieder ander moment bent u van harte welkom in het Dichtbij Huis. De eerste periode zijn er medewerkers aanwezig om u wegwijs te maken.

HIK Ontwerpers: Zij verzorgen portretten van ondernemende wijkbewoners.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Opening Rabo Dichtbij Huis 8 februari 2014