Foto-verslag

Maal en Verhaal, WIjkplaats, 20 september 2016

Surinaamse Maal en Verhaal bij de Wijkplaats, Djintan zong tussen de gangen Surinaamse liedjes.

26 Photos

Djintan naar Korenlint Haarlem, 10 september 2016

Het wereldmuziekkoor uit Lombok heeft deelgenomen aan Korenlint in Haarlem. Het gezamenlijke inzingen was in de grote zaal van Philharmonia. De optreedlocaties voor Djintan waren Jansstraat 33 en Bakenesserkerk. De Sint Bavo is bezocht en het dagje uit voor het koor werd afgesloten met uit eten bij Jacobus Pieck.

53 Photos

Resto VanHarte en Ricciotti ensemble, 27 juli 2016

Resto VanHarte maaltijd en optreden van het Ricciotti ensemble met de Kaapverdiaanse zangers Melissa Fortes in het Theater Lombok Makassarstraat Utrecht. De maaltijd werd klaargemaakt in het Noiz.

118 Photos

Banka-Zangkorenfestival 1 mei 2016

Zangkorenfestival op het Bankaplein, Lombok Utrecht. Deelnemende Koren Kanaleneilndkoor Djintan,De Oranjeman, Popkoor Zuilen, Pepperrose, Erts, Laat maar waaien, Koshish.

91 Photos

Open dag Buurtcentrum Oase, 3 april 2016

Open dag bij buurtcentrum Oase Utrecht met de band Airport, Djintan, Chinese Vriendschap, Casa Latina, Asha, Koshish.

71 Photos

Pepperrose bij SamBeZi, 9 februari 2016

Sambezi (Samen bezig zijn) heeft één keer in de maand een creatieve en gezellige avond op buurthuis ROSA. 9 februari zong Pepperrose leuke liedjes en er was een verloting.

30 Photos

Djintan te gast bij Levenslust, 20 december 2015

kerstsamenzang van Levenslust en Djintan, oude kerstliedjes en wereldkerstrepertoire in het Theater van Zuilen, Vorstelijk Complex.

27 Photos

Jaarafsluiting buurthuis Rosa, 17 december 2015

De jaarafsluiting van op buurthuis Rosa Mekaar en het Buurtteam. Djintan zong een paar blokjes kerst.

20 Photos

Korenfestival Utrecht zingt voor León, 28 november 2015

Benefiet zangkorenfestival Utrecht zingt voor León met 13 Utrechtse koren: Cantate Zus&Zo, Kanaleneilandkoor ZIP, Cantaba, Furore, Cantus Terra, A-Do-Re, Sterrenkoor, Zumba, Djintan Stem des Volks, De Derde Verdieping, Songs&Strings. (Cantaba en Furore niet in het fotoverslag)

31 Photos

Smartlappenfestival 21 november 2015

Pepperrose zong in het Nederlandsvolksbuurtmuseum Wijk-C tijdens het smartlappenfestival met een hoog meezinggehalte en gezellige sfeer.

32 Photos

Sint Maarten Parade, 7 november 2015

Sint Maarten parade met Rollende Resto Lombok en een delegatie een van Djintan

45 Photos

Open huis Buurtcentrum Oase, 11 oktober 2015

Open huis van buurtcentrum Oase Utrecht West was druk, gezellig en contactueel. Optredens en workshops en informatie van organisaties. Hindizang van Koshish, wereldmuziek van Djintan, Surinaamse Kenki Liba, Chinese dans van het Zonnetje, Salsa van Casa Latina.

41 Photos

Korendag, ontmoet oost zingt 11 oktober 2015

Korendag op University College in Utrecht oost van wwwcultuurinoost.nl Op de foto's Kinderkoor Odysingers, Sangdrangh, Wim Egz ensemble en Djintan.

11 Photos

Wijkdag op de Laan, 13 september 2015

Lagu Lombok zong op de Wijkdag van de Laan van Nieuw Guinea Utrecht-West, Indisch Moluks, Maori en Samoa. Kees van Bouwman Kronenburg verzorgde het geluid, op de Surinaamse muziek gingen de koorleden aan het dansen.

53 Photos

Korenlint Haarlem, 12 september 2015

Djintan zong op het festival Korenlint in Haarlem, het eerste optreden in het Dolhuys na publiek zijn bij de koren Kippevel en Kamerkoor Krommenie. Het tweede optreden was in het Gebouw Zang en Vriendschap na het Kennemer vrouwenkoor.

49 Photos

De Buurtcamping Majellapark, 24-26 juli 2015

Dinsdag 21 juli de kennismaking, vrijdagochtend de opbouw, daarna een loop van activiteiten, een gezellige BBQ op vrijdagavond. Zaterdagochtend kon nog een bootcamp plaatsvinden, daarna een storm over de camping, de avondmaaltijd kon verplaatst worden naar Het Wilde Westen, leuk gezongen ook met de kinderen. Zaterdag later op de avond kon de camping weer draaien met een kampvuur. Zondag draaide het programma met een zonnetje, ook met Rollende Resto, Radio Komkommer en een slotbingo. De afsluiting met de vrijwilligersploeg en de afbouw.

182 Photos

Resto en Ricciotti bij Muziekhuis Lombok, 22 juli 2015

Theater Lombok en Resto VanHarte organiseerde in samenwerking met NOIZ een buurtmaaltijd en een enthousiast optreden van Het Ricciotti ensemble bij het Muziekhuis Lombok in de Makassarstraat Utrecht. Een impressie van de maaltijd maken, opbouw, uitserveren en concert.

115 Photos

Tour d'Ouest, 5 juli 2015

De Grand Depard in de wijk West, met optredens op het Westplein van o.a. Djintan. Rollende Resto en Orchestre Bicyclette fietsten naar de afsluiting op het Bankaplein.

48 Photos

La Caravane d'Utrecht, slotstuk Vredenburg, 3 juli 2015

La Caravane verzamelde voor het slotstuk op Vredenburg, met zevenhonderd bellen de fietsbelsonate. En een fietsende jongen naar de regenboog onder het massaal roepen van Bon Voyage.

50 Photos

La Caravane d'Utrecht, 3 juli 2015

Een culturele optocht van het Wilhelminapark naar Vredenburg, waarvan Orchestre Bicyclette één van de elf onderdelen was. Symboliek van de indeling was de levensboom, van jong tot oud. Indeling: opstellen van de onderdelen, repetitie van Orchestre bicyclette, repetitie van het slotstuk en de parade.

61 Photos

Eerste gezamelijke repetitie Fietsorkest, 23 mei 2015

Op het plein van het azielzoekerscentrum in Oog in Al Utrecht vond de eerste repetitie plaats van Orchestre Bicyclette, Fanfare Tegenwind, Kinderorkest UCK, Circus DieDom, Band Zonder Verblijfsvergunning en Djintan voor La Caravane d'Utrecht vrijdagavond 3 juli.

39 Photos

Pepperrose Vrouwencontact Hooggraven, 13 mei 2015

Een gezellige middag met Hollandse liedjes bij het Vrouwencontact in het Kerkcentrum Sint Jan de Doper, Hoograven Utrecht.

19 Photos

Banka-Zankorenfestival, 3 mei 2015

Zangkorenfestival op speeltuin Bankaplein met de koren Djintan, Kanaleneilandkoor, Div-a-Jazz, Popkoor UCK , Castellum Singers, Popkoor Zuilen, Queenbees en Paerels van de kromme Rijn.

83 Photos

Pepperrose in 50-jarig Tolsteeg, 18 maart 2015

Pepperrose zong op drie locaties in het zorgcentrum Tolsteeg Utrecht vanwege het 50-jarig bestaan in afwisseling met een Rock-a-billy groep en een draaiorgel.

32 Photos

Djintan zingt in De Ingelanden, 14 maart 2015

Djintan heeft gezongen in het Grand café van zorgcentrum De Ingelanden bij een Indische maaltijd, we mochten mee eten. Goed verzorgt voor bewoners en het koor.

26 Photos

Djintan zingt bij Sambezi, 10 maart 2015

Djintan zong op de ouderenavond van Sambezi, samen bezig zijn, op het buurthuis Rosa.

37 Photos

De Drie ringen,  Djintan, 26 februari 2015

Djintan heeft gezongen in het zorgcentrum De Drie Ringen, Leidsche Rijn Utrecht. Wereldmuziek met een accent op krontjong, Voor de bewoners en het koor was het een gezellige avond.

26 Photos

Pepperrose zingt bij ValentijnsResto, 13 februari 2015

Pepperrose heeft een aantal liefdesliedjes gezongen bij Resto VanHarte. De maaltijd stond in het teken van Valentijn. De dichter Fred Penninga droeg voor, accordeonist René speelde meezingers.

22 Photos

Pepperrose in de Paraplu, 7 februari 2015

Pepperose heeft leuk en gezellig gezongen bij een vereniging van de Paraplu, met het thema Mexico. Het werd weer een polonaise... We werden ook nog verwend met soep, wijn of thee met een taartje

15 Photos

Leger des Heils 17 en 18 december 2014

Djintan zong op de kerstvieringen bij het Leger des Heils, Woensdag 17 december op Adelante 1, in de Utrechtse wijk Ondiep, Donderdag 18 december Adelante 2 bij de Amsterdamsestraatweg.

51 Photos

Kerst met Koren Houten, 14 december 2014

Xmas Oldies samengesteld uit het Kanaleneilandkoor, Transformation en Djintan hebben gezongen, in het winkelcentrum met het vijfde Kerst met Koren van Houten.

34 Photos

Utrecht zingt voor León, 22 november 2014

Djintan en Kanaleneilandkoor hebben meegezongen in de benefiet voor een onderwijsproject in León. Daarnaast nog 15 andere koren (niet allemaal op de foto): Sophie's Voice, Amor Vincit, De Derde verdieping, De Stem des Volks, Hartkoor, Cantate Kantina, Cantaba, Sterrenkoor, Medusa, Hoge Noot, Furore, Div-a-Jazz, Grachtenkoor, 't Verzetje, Zumba.

55 Photos

Pepperrose Smartlappenfestival, 15 november 2014

Pepperrose heeft gezongen in museumcafé van het Volksbuurtmuseum in Wijk C Utrecht tijdens het smartlappenfestival.

36 Photos

Sint Maarten Parade, 8 november 2014

Een deel van Djintan heeft meegelopen in de Stedelijk Sint Maarten Parade, een rondje rond de Dom, onder het zingen van de liedjes, en met onze eigen Lombok-peper-lampion.

32 Photos

Sambezi avond met Pepperrose, 7 oktober 2014

"Samen bezig zijn" avond op Buurthuis Rosa Utrecht. Een gezellige verwen-avond met hapje en drankjes, een verloting en het optreden van Pepperrose met Nederlandstalige meezingers.

47 Photos

Korenlint Haarlem 13 september 2014

Djintan heft deelgenomen aan het korenfestival in Haarlem: Korenlint. Inzingen in de Foyer van Philharmonie, terras met appeltaart, molen De Adriaan met wereldliedjes, Begijnhof kapel met Afrikaan.

60 Photos

In de `thee` Driebergen 7 september 2014

Een deel van de Castellum Singers en Lagu Lombok hebben Indische liedjes gezongen, Fons droeg het thee verhaal voor van Pisuisse uit 1924.

75 Photos

Indische middag Ingelanden, 31 augustus 2014

Djintan zong Indisch in Leidsche Rijn.

24 Photos

Rhine's verjaardag in Bovenwegen Zeist, 29 augustus 2014

`Djintan heeft gezongen op de verjaardag van on oud-koorlid Rhine, we begonnen met een Surinaams verjaar4dagslied, wat we een paar jaar geleden van haar hebben geleerd. Krontjong,liedjes hapjes ....leuk!

58 Photos

Juke box in Tolsteeg 20 augustus 2014

Pepperrose en het Kanaleneilandkoor hebben in woonzorgcentrum Tolsteeg Utrecht een Juke box avond verzorgd, de bewoners konden uit een lijst liedjes kiezen, de tekst werd geprojecteerd en de muziek opgezocht, met dank aan Utrecht Cares.

48 Photos

Buurtmaaltijd Resto van Harte en Ricciotti ensemble 13 augustus 2014

Buurtmaaltijd van Resto van Harte Kanaleneiland op het molenerf van Houtzaagmolen De Ster in de Utrechtse wijk Lombok en het optreden van het Ricciotti ensemble met Ellen ten Damme. Een fotoverslag van de voorbereidingen en de uitvoering.

118 Photos

Summerparty 3Gcentrum 3 juli 2014

3GeneratieCentrum en Panoramix organiseerden een American Summerparty, een deel van Kanaleneilandkoor en Djintan hebben gezamelijk gezongen.

42 Photos

Interreligieus Zomerfeest 22 juni 2014

Interreligieus zomerfeest in de Antoniuskerk, georganiseerd door de Antoniusparochie, Ulumoskee en de liberaal Joodse gemeente. Een programma in de kerk en een tuinfeest met muziek en dans.

88 Photos

Zesde zangkorenfestival Koren op de Molen, 15 juni 2014

Zangkorenfestival Koren op de Molen op het molenerf van Houtzaagmolen De Ster op zondagmiddag, vaderdag. Deelnemende koren, Djintan met Kanaleneilandkoor, Paleiskoor, Sophie´s Voice, StemX, BonTon, Furore, Djintan Afrikaans, Hartkoor, Cantaba, Laat maar waaien, Parels van de Kromme Rijn.

130 Photos

Sociale maaltijd Moskeeplein, 24 mei 2014

Djintan heeft Indisch gezongen bij de tweede gang van de maaltijd, Indische maiskoekjes.

49 Photos

Westplein, Hub van de Toekomst, 24 mei 2014

Djintan heeft gezongen in de muziektent op het Westplein, Eerst Latin, daarna Afrikaans.

41 Photos

Resto van Harte 5 jaar, 16 mei 2014

De viering van het 5 jarig bestaan van Resto van Harte Kanaleneiland werd een avond vol activiteiten: zang, dans, dichter, en een publieks performence met Fanfare van het vuur.

86 Photos

Pepperrose in De 3 Ringen 23 april 2014

Pepperrose zong Hollandse gezellige liedjes op de markt in het zorgcentrum de Drie Ringen, Leidsche Rijn Utrecht.

26 Photos

Presentatie Zontazingt 29 maart 2014

Presentatie van de workshops in de Marnixzaal, UCK Domplein Utrecht, en afgesloten met Borrel en High Tea.

48 Photos

Workshopdag Zontazingt 2 maart 2014

Lagu lombok gaf een workshop Indisch zingen op de benefiet voor Femmes for Freedom, georganiseerd door Zonta, de workshop vond plaats In de 3 Krone aan de Oudegracht Utrecht, de korte presentatie in Zizo, verderop aan de gracht

62 Photos

Koren Rosendael, 9 februari 2014

Djintan, Oudegrachtkoor en Lagu Lombok zongen in zorgcentrum Rosendael en hebben ook gezamelijk liedjes gezongen.

31 Photos

Nieuwjaarsstart Djintan 2 januari 2014

De eerste repetitie van Djintan in 2014, met een gezellig nieuwjaarsborrel accent.

20 Photos

Kerstavond bij Resto van Harte 24 december 2013

Djintan heeft gezongen op de kerstavond bij Resto van Harte Kanaleneiland. Met wensen in de boom en een loterij en lekker eten was het een geslaagde avond.

48 Photos

Christmasfair 19 december 2013

Een kerstbijeenkomst van het Leger des Heils op het binnenterrein van het woonproject aan de Nieuwegracht te Utrecht. Na het gelegenheidskoor zong Djintan het internationale kerstlied.

81 Photos

Kerst met Koren Houten 15 december 2013

Djintan zong in Houten op het festival Kerst met Koren op het winkelcentrum 't Rond in Houten.

23 Photos

Kerstmarkt De Drie Ringen 12 december 2013

Djintan heeft als afsluiting van de kerstmarkt in de 3 ringen gezongen.

24 Photos

Doe-Indische middag 1 december 2013

Samen zingen met Djintan en Lagu Lombok, luisteren naar Harrie Djojowikromo, samen de Poco dansen, koken met kokkie Yolande.

112 Photos

Indishe avond 3 ringen 15 november 2013

Djintan zong op woonzorgcentrum de Dire Ringen op Leidsche Rijn Utrecht, in de pauze hapjes gemaakt door de bewoners.

19 Photos

Sint Maarten Parade 10 november 2013

Djintan deed mee met de parade, maar ging eerst op de markt kijken, verzamelen op het Domplein, lopen naar het Zijdebalentheater met concert. De voorbereidende workshop lampion en zang was 25 oktober, de Lombokse Lapions werden op 9 november gemaakt.

98 Photos

Tribute to Jofrey, West Papua Event 27 oktober 2013

Lagu Lombok zong op de Tribute voor Jofrey in de zagerij van houtzaagmolen De Ster te Utrecht.

103 Photos

Birma dag op Rosa, 5 oktober 2013

Djintan heeft op verzoek gezongen op de contact dag van Birma op buurthuis Rosa, met een extra verzoek naar Het Dorp.

24 Photos

Galm van Soesterberg 21 september 2013

Repetitie en uitvoering van de Galm op vliegbasis Soeserberg en het slotconcert van de Vrede van Utrecht.

109 Photos

Vestingdriehoekvocaal 14 september 2013

Het eerste lustrum van het koorfestival in Gorinchem en omgeving. Djintan heeft deelgenomen, in de Lutherse kerk, op de veerpont en in slot Loevestein en als publiek op terras, en het slotconcert Lingehaven en bij de Griek gegeten.

72 Photos

Riciotti en Resto van Harte op het molenerf De Ster 15 augustus 2013

Het Riciotti ensemble met Russische zangeres kwamen optreden. Een Resto van Harte maaltijd op de locatie, en dat alles op het molenerf van Houzaagmolen De Ster.

94 Photos

Indische liedjes bij Resto van Harte Bijlmer 17 juli 2013

Lagu Lombok is naar Amsterdam gegaan en heeft Indisch repertoire gezongen bij een Indische maaltijd van Resto van Harte. Het koor is vriendelijk ontvangen door Marieke en zoon.

18 Photos

Resto van Harte maaltijd zomerse BBQ 9 juli 2013

De helpende handen bij het molenerf waren uitgenodigd op Rest van Harte Kanaleneiland. Een zomerse BBQ met dansmuziek van Tegenwind, Djintankoorleden blijken gangmakers in het dansen.

16 Photos

Resto van Harte maaltijd op het molenerf  22 juni 2013

De Cooking gang en Djintan hielpen mee bij de Resto van Harte maaltijd op het erf van Molen De Ster in het kader van Vrede van Utrecht.

15 Photos

Vrede van Utrecht wijkparades 21 juni 2013

Djintan was samen met de Bazuin onderdeel van de wijkparade West naar het Lucasbolwerk waar het muziekale openingsspektakel plaats vond.Daarna gezamelijk eten.

86 Photos

Koren op de molen 16 juni 2013

Voor de vijfde maal het Korenfestival op het erf van houzaagmolen De Ster.

63 Photos

Muurgedicht van Eddy Lie op 12 juni 2013

De Indiscche dichter heeft op 12 juni de oplevering gekregen van zijn gedicht De Ontmoeting op de muur van cafe De Poort Ledig Erf Utrecht. De onthullinge wer vericht door Burgemeester Aleid Wolfsen.

30 Photos

Vocaal Kabaal 2 juni 2013

Djintan heeft meegedaan met het stadsdaglied. Het project had de uitvoering op het stadhuisplein met veel koren en orkest en solisten

24 Photos

Benefiet voedselbank Hooggraven 26 mei 2013

Vrouwenkoor Malaika organiseerde op buurthuis De Tol een benefiet voor de voedselbank. Het Kananaleneilandkoor met ondersteuning van Djintan zong Hollands repertoire.

24 Photos

Indische dansworkshop 24 februari 2013

Niswanti met een Indische dansworkshop op Buurthuis Rosa. Djintan en Lagu Lombok hebben ook gezongen.

15 Photos

Workshop met verhalenvertellers 24 februari 2013

Workshop met de verhalenvertellers Corry en Tom op buurthuis Rosa met Djintan en Lagu Lombok. De verwarming deed het niet!

14 Photos

Carnaval meezingmiddag 10 februari 2013

Een gezellige meezingmiddag in het Atrium van Hart van Lombok met de koren Djintan, Duo Penotti, De Hollandse Noot en de Hollandse Noot

26 Photos

Kerstmiddag Atrium 23 december 2012

Een gezellige en sfeervolle kerstmiddag in het Atrium van zorgcentrum Hart van Lombok te Utrecht met medewerking van de koren The Red Flowers, Djintan, Braziliaanskoor Zumba en Sterrenkoor daarnaast de dichter Eddy Lie.

87 Photos

Kerststukjes maken op 20 december 2012

De kerststukjes-workshop was bedoeld voor de aankleding van het Atrium op zondag 23 december 2012 een kerstmiddag.

27 Photos

Resto van Harte 21 december 2012

Op vrijdadavond heeft Djintan bij de kerstmaaltijd gezongen en gegeten. Djintan heeft ook een blok samen met het Kanaleneilandkoor gezongen

39 Photos

Kerstmarkt Oog in Al 8 december 2012

Een sfeervolle kerstmarkt met een laagje sneeuw in park Oog in Al, Djintan heeft er gezongen.

20 Photos

Sint Maarten 10 november 2012

De optocht van Sint Maarten op zaterdag 10 november naar het Domplein. De Koren Djintan Kanaleneilandkoor en De Hollandse Noot hebben meegedaan met het spektakel. Eerst de generale repetitie, het rustmoment op UCK en daarna de finale.

84 Photos

Djintan 10 jaar! 28 oktober 2012

Het vrouwenkoor Djintan uit de Utrechtse wijk Lombok/Transvaal bestaat ruim 10 jaar en dat werd gevierd met een culturele middag. Daarnaast was er de boekpresentatie met arrangementen van Jan van Wieringen. Een muzikale wereldreis.

98 Photos

Workshop maskers maken

Marista creatief heeft op 18 oktober 2012 een workshop maskers maken gegeven en op zondagavond 21 oktober zijn ze al gebruikt bij de repetitie van Djintan.

19 Photos

Oost in West

6 oktober 2012 optreden van Lagu Lombok en Djintan op wijkfeest op de Laan van Nieuw Guinea.

20 Photos

Indische rijsttafel workshop 15 04 2012

Weer een gezellige middag Indische rijsttafel onder leiding van kokkie Yolande Waleson op zondag 15 april 2012

18 Photos

Koren festival Gorinchem

Djintan heeft deelgemomen aan het vierde korenfestival van Gorinchem op zaterdag 15 september 2012

15 Photos

Workshop Thaise rijsttafel

Workshop Thaise rijsttafel van kokkin Patama op 8 juli 2012

14 Photos

Slotakkoorden

Jubileumfeest vanweg het 10 jarig bestaan van het Hospice op zaterdag 16 juni 2012. Lokatie: kerkplein Antoniuskerk en Atrium Hart van Lombok.

21 Photos

Koren op de molen

Voor de vierde maal het korenfestival op het erf van molen De Ster op zondag 17 -6-2012

46 Photos

Dansworkshop Menari

Molukse dansworkshop de menari op 13-3-2012 van de danser Geoffrery Meyboom.

11 Photos

Sushi workshop

De sushi workshop van 26-2-2012 op buurthuis Rosa

16 Photos

Intercultureel Theehuis 2-02-2012

Avond met Eddy Lie en het koor Djintan. Foto's gemaakt door Kees Kortmulder

22 Photos

Benefiet Radio Viqueque 20 november 2011

Benefietmaaltijd in Averechts voor de Radio van Oost Timor en optreden Van Mabesak en Lagu Lombok.

20 Photos

Sint Maarten 11 november 2011

De nieuwe Sint Maarten viering met lampionoptocht naar het Domplein en uitvoering van het nieuwe Sint Maartenlied.

16 Photos

Bonbonworkshop

25-09-2011. Een gezellige en zoete workshop van Corry, de chocolatier.

11 Photos

Indische kookworkshop Rijkswaterstaat

22-09-2011. Een bedrijfsuitje werd afgesloten in Lombok met een kookworkshop en gezamelijk eten.

28 Photos

ISKB feest 8-9-2011

De viering van het 25 jarig bestaan van de taallessen van ISKB, met optredens van o.a. Djintan en Poco Lombok.

36 Photos

Workshopdag AZC

Fotoverslag workshopdag in het Asielzoekerscentrum, 26 Mei 2011.

15 Photos

Korenfestival Houtzaagmolen de Ster

Fotoverslag van het Korenfestival van Houtzaagmolen de Ster, 19 Juni 2011.

18 Photos

Indische Rijsttafel Workshop

Foto verslag workshop Indische Rijsttafel van zondag 29 mei 2011.

16 Photos

Javaanse dans

Foto verslag workshop Jaiponga van 10 april 2011 onder leiding van Niswanti.

15 Photos

Indische_middag

Foto verslag van de Indische Culturele middag van 21 november 2010.

30 Photos

Geef een antwoord