18 maart Kindertheater in het Muziekhuis Lombok

Foto

Was vorig jaar de poppenkastvoorstelling HALLO KROKODIL een succes, dit jaar komt Frouke van Zomeren met de voorstelling van Boer Boris die met vakantie NAAR ZEE wil. Op woensdag 18 maart om 11 uur en om 14 uur. Koop je tickets vanaf een maand van tevoren in de voorverkoop of op de dag zelf in Theater Lombok, Makassarstraat 84. Voor kinderen van 2,5 – 6 jaar. Geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2015  van Ted van Lieshout “Boer Boris gaat naar zee”. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder op de website:

http://www.theaterlombok.nl/


theater Lombok

Kunst en cultuur om de hoek. Poppentheater, muziektheater, dans- en beeldend theater voor iedereen vanaf 2 jaar 

Muziekhuis Lombok

Makassarstraat 84 Utrecht.
Op deze fijne kindvriendelijke plek kun je genieten van leuke voorstellingen. Bovendien is er een speelplek…dus leef je uit!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie