December 2015

31 december

oudennieuw_2016

Kinder Oud & Nieuw op het Schimmelplein
31 december 2015 vanaf 18.00 uur
Natuurlijk is het er weer: het Kinder Oud & Nieuw op het Schimmelplein! Voor alle kinderen van Nieuw Engeland die nog niet tot 00.00 uur kunnen, willen of morgen opblijven.
Met chocomel, glühwein, muziek en kindervuurwerk. Bring you own borrelhap!
Een kleine bijdrage voor de drankjes wordt op prijs gesteld.
Start om 18.00 uur, en vanaf 18.30 uur aftellen en vuurwerk.
Alles vanzelfsprekend voor eigen risico.
Tot dan!

http://www.schimmelplein.nl/

24 december

De Antoniuskerk en de Protestantese Wijkgemeente Utrecht West (de Wijkplaats) organiseren weer samen de Herdertjesviering.
Voor alle kinderen….
Op kerstavond is om 19.00 uur is de Herdertjesviering! In de Antoniuskerk.

https://www.facebook.com/familieviering.antoniuskerk?fref=ts

21 december

lichtdag2015

Op 21 december aan het begin van de langste nacht van het jaar komen bewoners van de stad bij elkaar. Na deze nacht wordt alles weer lichter.
Op het Moskeeplein op de kop van Lombok maken we een cirkel van licht waarbinnen ruimte is voor een gedicht, muziek of een paar losse woorden.
Iedereen is welkom. Van 19:00 uur tot 20:00 uur.
Neem een kaarsje in een jampot, fiets- of zaklamp mee.
Je kunt je aanmelden als je iets wil zeggen, voordragen of laten klinken
via: info@paviljoenpop.nl
Daarna warmen we ons wat aan elkaar en aan chocolade melk, kruidige thee en soep
(Vegetarisch en halal).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 december

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerstzang van Levenslust en Djintan
Aanvang 19.30 uur, toegang 3 euro.
ZIMIHC theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL  Utrecht

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Djintan zingt ook op 13 december om 14.00 uur Zorgcentrum Rosendael Overvecht, beperkt openbaar. Op 17 december om 15.00 uur buurthuis ROSA, besloten.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16 december

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ellen ten Damme maakt reclame op de Stadhuisbrug op 11 december voor de uitzending van woensdagavond 16 december 21.30 uur “Ik zet de aarde op 1”.

woei

Muziektheater voor kinderen van 1 – 4 jaar
Woensdag 16 december in Theater Lombok Makassarstraat 84 om 9.30 (11.00 uur uitverkocht)
Woei! is een intieme muziekvoorstelling voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot-)ouders door Alle Hoeken van de Kamermuziek. Met een glaasje sap of koffie/thee na afloop.
http://www.theaterlombok.nl/

12 december

kerstooginal2015

Kerstmarkt 2015 Oog in Al Utrecht-West

Na het succes van voorgaande jaren vindt op zaterdag 12 december 2015 voor de vierde maal de Kerstmarkt Oog in Al plaats. De markt bestaat uit vijfentwintig sfeervolle kramen met prachtige zelfgemaakte (kerst)cadeaus en de heerlijkste handgemaakte kersthapjes en drankjes. Bovendien staat Victor Consael er weer met zijn overheerlijke poffertjes. Onder muzikale begeleiding van gezellige kerstmuziek door Balthazar en de QueenBees kan iedereen heerlijk struinen over deze gezellige sfeervolle Kerstmarkt. De Kerstmarkt vindt plaats in Park Oog in Al tussen het keramiekatelier en de voormalige bibliotheek, ‘s middags van 14 tot 18 uur. Ook is er een tent waar je je wijk- of stadsgenoten kunt ontmoeten onder het genot van glühwein of chocomel. Het park is die dag niet toegankelijk voor auto’s, kom te voet of op de fiets!!! De Kerstmarkt is gerealiseerd dankzij het Leefbaarheidsbudget van de gemeente Utrecht en vele vrijwilligers.

Producten:
apfelstrudel, babymutsjes-, sokjes, -jasjes, -jumpsuits en -dragers, brandy butter, cakejes, chocomel, draagtruien, erwtensoep met worst, ezelkaarten, fimo-miniaturen, fotoboeken, gebreide kerstballen, glaswerk, glühwein, illustraties, kaarsjes, kaarten, kaarsen, kadoosjes, keramieken kerstbeeldjes, kerstengelen, kerstkabouters, -kransen en -versieringen, kinderhebbedingen, kinsderkunst, knipkunst, knuffelkaarsjes, koffie, kussenhoezen, kussentjes, lekkere broodjes, lemon curd, leren kettingen, hangers en broches, limocello, mutsen, olietjes, peren- en appelchutney, oorbellen, poffertjes, popjes, ringen, schriften, sieraden, sjaals, sleutelhangers, tasjes, tassen van zeildoek, thee, uiltjes, vazen, vilten kerst- en winterdecoraties, vogelkastjes, waxinelichthouders, wol, zeepjes.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie