maart 2020

31 maart 2020, Buurthuis ROSA

17 maart 2020, Kanaalstraat 71

Wij organiseren voor een goed doel weer een mooie talkshow avond.

Verraad is niet alleen afkomstig van mensen, maar we kunnen ons ook zo voelen als het leven  bijvoorbeeld ons iets ontneemt.

Verraad een emotie wat vaak gepaard gaat met niet ‘begrijpen waarom’. Wat is verraad? Hoe gaan we ermee om, komt daar vergeving  bij kijken of vergelding.

Maar wat dan? Je moet verder, alleen hoe dan?

Een hevige emotie waar wij als mensen toch mee moeten omgaan.

Een gezonde manier om ermee om te gaan is zaken te relativeren, en de waarde in jezelf terug te vinden

uiteraard gaat niks vanzelf.

Daarom gaat deze talkshow over verraad

Jullie zijn van harte welkom!

Aanmelden kan via een DM op instagram en een PB op facebook.

Vriendelijke groet, Wafae  Info@wafaenetwork.com

8 maart 2020, Molen de Ster

Spannende ritmes en mediterraanse melodieën in Molen de Ster

Het AVA Trio staat zondag 8 maart op de planken van Molen de Ster in Utrecht. Verwacht spannende ritmes, mysterieuze klanken en mediterraanse melodieën van dit internationale jazztrio. Hun nieuwste album Digging in the Sand wordt lovend ontvangen vanwege de dromerige mix van mysterie en lichtheid in het geluid.
De aanvang is 20.00 uur en de entree bedraagt 11 euro. Molen de Ster is te bereiken via het bruggetje aan de Floresstraat.
 
AVA Trio is opgericht in 2015 in Groningen en bestaat uit Giuseppe Doronzo uit Italië (baritonsaxofoon, mizmar, hulus,en suona), Esat Ekincioglu uit Turkije (contrabas) en Pino Basile (framedrums en cupaphone). Doronzo, Ekincioglu en Basile zijn ontwikkelde en virtuoze gidsen die navigeren door de rijke en diverse sonische omgeving van de Middellandse Zee.
De succesvolle debuutrelease Music from an Imaginary Land uit 2017 heeft de band op internationale lijsten van Best Debut Album geplaatst. Ze traden op tijdens tournees in Europa en China en gaven shows op jazzfestivals. Met de release van het tweede album Digging the Sand gaat AVA Trio door met het vinden van verbeelding en vermijdt de groep de clichématige en gebaande paden.
“Tussen droom en melancholie, mysterie en licht, met wisselende intensiteit, installeren de leden van het trio een bij uitstek persoonlijke esthetiek  Dit album, dat heel finesse en melodisch is, wekt de zintuigen en is een echt luisterplezier.” Culture Jazz Magazin, Frankrijk
 
“Een buitengewone ervaring voor zelfs de meest veeleisende jazz of progressieve minnaar ……. de luisteraar wordt getroffen door hoop.” His Voice Magazine, Tsjechië
 
Meer informatie en tickets: www.molendester.nu
 
AVA Trio – Digging the Sand: https://youtu.be/6lCKWMqea5Y
 

7 maart 2020, Cereol

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.