November 2021

27 november, Kanaalstraat

21 november, Stadsklooster

17 november, Theater Lombok

14 november, Molen de Ster

Liedje voor een dierbare is voor iedereen van wie een dierbare overleden is. Nabestaanden hebben liedjes aangevraagd die speciaal voor ze worden uitgevoerd. Zo luisteren we samen naar de liedjes en is er een moment om even stil te staan bij het verlies en het gemis.

Wanneer: zondagmiddag 14 november 2021, aanvang 14.30 uur
Waar: Molen de Ster, Molenpark 3 in Utrecht
Toegang is gratis, de locatie vraagt wel om een coronatoegangsbewijs (QR code of zelftest).

Met medewerking van muzikanten Loes van Hapert en Bart van de Lisdonk

Kom je graag luisteren en eventueel een lied aanvragen voor de digitale jukebox: Mail of bel: info@sensuitvaarten.nl of 030 – 737 02 02.

11 – 14 november U? Lombokfestival

U?

Met trots onthullen we U? festival, ons nieuwe vrij toegankelijke stadsfestival gemaakt voor en met de stad Utrecht.

Van 11-14 november, wordt in verschillende wijken in Utrecht programma gemaakt met of zelfs geheel door lokale initiatieven, ondernemers, maatschappelijke instellingen en buurtcentra. De programmering van voormalige satellietevenementen Le Mini Who? en Lombok Festival wordt ook ondergebracht in U?.

Het volledige programma, dat eind oktober bekend wordt gemaakt, bevat onder meer de kunstveiling BUY OR BURN, een veiling waarbij werken die niet worden verkocht live worden verbrand; een eetmarkt met eten uit diverse keukens op het moskeeplein in Lombok en rondleidingen in de Ulu Moskee; muziek van opkomende Nederlandse acts in de ring van boksschool Jimmy’s Gym en in het monumentale Muntgebouw + nog veel meer.


Meer info ⟶ www.leguesswho.nl/u?

12 november Stadsklooster

11 november Sint Maarten

7 november, Stadsklooster

Op zondag 7 november neemt Vincent het nieuws van de afgelopen maand met je door. Schuif gezellig aan!

Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.stadskloosterutrecht.nl/agenda/vincent-bijlo-5.

6 november Wijkplaats

5/6 november Berlijnplein

De Ronde van Sint Maarten is een magisch openluchtfeest in hartje Leidsche Rijn. Dit jaar is hij op vrijdag 5 en zaterdag 6 novmeber van 18 tot 22 uur. Je loopt een route van ruim een uur langs tientallen lichtsculpturen en wordt onderweg verrast door optredens van koren, orkesten, dansers, clowns en theatrale acts. Reserveer nu je ticket!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.