Augustus 2019

16 en 30 augustus, The Anthony

Wij genieten nog van deze heerlijke zomer, onze zomerkleurtje nog aan het pronken na de lange stranddagen in het buitenlandse zonnetje! ?

Voordat we ons drukke stadsleven weer induiken is het tijd voor een rooftop cinema @ The Anthony hotel??

Vrijdag 16 augustus 21:00-23:00
Vrijdag 30 augustus 21:00-23:00

Wil jij je vrienden of je lover verrassen voor een leuk avondje? Koop dan je kaartje snel en mail naar groups@theanthony.nl 

4 augustus, Molenpark

De Voorkamer houdt een zomerstop maar omdat de temperaturen zo perfect zijn om gezellig buiten door te brengen, komt De Voorkamer naar Molen de Ster voor een. Samen zorgen we voor (straffe) koffie, spelletjes, verhalen, muziek. Je kunt lekkere hapjes bij het Molencafé kopen, maar voel je vrij om ook je eigen picknick op het erf te houden, er is een BBQ voor de liefhebber om eten op te braden.

De Voorkamer organiseert tijdens dit evenement ook haar maandelijkse jamsessie ‘On The Spot’. Een jamsessie waar nieuwe buren en locals samen komen door muziek en performance. Westerse en oriëntaalse klanken wisselen elkaar af en mengen met elkaar. Het podium is voor iedereen; jullie zijn welkom om te komen luisteren en kijken en/of mee te spelen/zingen!

Verder staan er maar liefst drie verschillende bands op het programma. Het eerste optreden is van JAB band: Syrische violist Anan Al-Kadamani, Nederlandse mondharmonica-meester Bart Boskaljon en Colombiaanse bassist Juan David Garzon bundelen hun krachten en brengen ons energieke geluiden uit Midden-Europa, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika en Syrië. Het tweede optreden wordt gegeven door Daniel Okirur band. De Oegandese Daniel en zijn band zorgt ervoor dat niemand stilstaat tijdens zijn optreden. Met de verschillende traditionele Oegandese instrumenten die hij speelt laat hij iedereen dansen. En de afsluiter van de dag: het muzikanten collectief The Light Sight of the Full Moon met o.a. Wasim Arslan en Loki. Ze creëren een muzikale ceremonie die vanuit de stilte in een kring begint, waarna muzikanten hun verhalen delen via zang, talking drum, tekst of solo. Ook het publiek mag aan de muzikale reis toevoegen.

Het belooft een mooie zondag te worden!


Aanvang: 15.00
Entree: gratis

3 augustus, Moskeeplein, Damstraat

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.