September 2019

22 september, Schimmelplein

22 september, Emma

14 september, Leidseweg

Rommelmarkt van 10.00-15.00 uur.

14 september, DB’S

11 september, Theater Lombok

www.theaterlombok.nl

8 september, Cereol

6 september, Molen de Ster

Utrechtse première Greener Grass tijdens dubbelconcert met Fruity Island Boys in Molen de Ster op vrijdag 6 september 2019

Première Greener Grass
Vrijdag 6 september ziet de Utrechtse première van de nieuwe groep Greener Grass uit Amsterdam in Molen de Ster. Greener Grass bestaat uit vier muzikanten met een gedeelde passie: het vertellen van verhalen door middel van liedjes. Drie prachtige stemmen, een vibrafoon, mandoline en bas zijn gelaagd om diepere dimensies te creëren waarin eenvoud en verfijning hand in hand gaan. Denk: The Staves, maar met een jazzy randje.

Het resultaat is een droombeeld van vocale harmonieën, lyriek en intieme composities. De muziek van Greener Grass flirt met folk, jazz en indie-pop, maar tart uiteindelijk het genre in de naam van authentiek lied. Eén van de zangeressen, en percussioniste van de groep is Vita Pagie. Vita is opgegroeid in een muzikaal gezin in Utrecht. Nadat ze in aanraking kwam met de muziek van Ella Fitzgerald, groeide haar wens om zangeres te worden. Ze studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam waar ze haar mede-bandgenoten leerde kennen.

Fruity Island Boys
Het optreden is onderdeel van een dubbelconcert vol meerstemmigheid, waarvan het barbershop kwartet Fruit Island Boys de avond opent. Dit getalenteerde Utrechtse kwartet zingt een vrolijke repertoire met aanstekelijke gezelligheid en enthousiasme.

Rondleiding
Liefhebbers kunnen voor aanvang een rondleiding door de molen krijgen. Met een klein groepje zal een rondleider van Molen de Ster in geuren en kleuren over de geschiedenis en werking van de molen vertellen. Normaal gezien komen bezoekers tijdens concerten alleen in de zagerij, maar tijdens de rondleiding kunnen ze op verschillende verdiepingen de binnenkant van de molen zien, en een kijkje nemen op de stelling.

Programma:
19.15 Rondleiding (optioneel, enkel beschikbaar als vvk)
19.30 Deuren open
20.30 Fruity Island Boys
21.30 Greener Grass

Kaartverkoop & meer info
Entree: €9 vvk / €10 add / €11,50 vvk met rondleiding
Meer info & kaarten: https://www.molendester.nu/fruity-island-boys-greener-grass/
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/464659587426674/

 

1 september, DB’S

1 september, The Anthony

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie