December 2019

31 december, Schimmelplein

24 december, Stadsklooster

Ook dit jaar presenteert Kerk Utrecht West op kerstavond de traditionele Herdertjesviering in de Antoniuskerk/het Stadsklooster; de oecumenische kinderkerstviering in Lombok voor kerk en wijk. Zoals ieder jaar wordt de viering afgesloten met een echt kerstspel, waarvoor al druk geoefend wordt door de kinderen met theaterregisseur Janneke van Eck. Komt allen!

Ook verzamelen we weer houdbare levensmiddelen in voor Voedselbank Lombok, dus neem deze vooral mee en lever ze bij het begin van de dienst in bij de ingang van de kerk.
Meer informatie: Sven Masselink (Kerk Utrecht West) svenmasselink@hotmail.com.

Stadsklooster open 18:30 | Aanvang 19:00 | Toegang gratis

18 december, Cremerplein

17 december, Buurthuis ROSA

15 december, Cereol

14 december, Cereol

11 december, Theater Lombok

8 december, Molen de Ster

Gezelligste Wintermarkt van Lombok bij Molen de Ster

De vierde editie van de Wintermarkt bij Molen de Ster komt er aan. Vanwege het grote succes van voorgaande jaren is deze kerstmarkt dit jaar twee keer zo groot en staan zondag 8 december zowel binnen als buiten meer dan 30 kraampjes van lokale makers vol leuke, mooie producten en spulletjes om te kopen en te geven. De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het adres van Molen de Ster is Molenpark 3 in Lombok, Utrecht.
Kerstmarkt 2018 - Molen de Ster-klein.jpg

Wil je even bijkomen van al dat moois? Warm dan lekker op bij de vuurschaal met een glaasje warme glühwein en een kom huisgemaakte snert. Geniet van het optreden van straatorkest Tegenwind dat zich voor de gelegenheid heeft omgedoopt tot Kerstwind. Ook het Divna Trio treedt op met sfeervolle a-capellamuziek uit de Balkan en de Kaukasus.

Tijdens de Wintermarkt zijn er ook gratis rondleidingen in de molen. Verzamel buiten op het veld en je wordt door een van de rondleiders meegenomen tot bovenin de molen.

Kortom de Wintermarkt is goed gevuld met kraampjes, livemuziek, rondleidingen, lekkere versnaperingen en een warm vuurtje.

1 december, Buurthuis ROSA

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie