April 2022

20 april Theater Lombok

Schaap zacht

20 april tijd: 11 uur en 15 uur
Leeftijd: 1,5 t/m 5 jaar

Het schaap met zijn zachte wol vormt de inspiratiebron van deze beeldende dansvoorstelling. Wat schuilt er achter dat onverstoorbare uiterlijk? Is dat schaap wel zo mak? Wat gaat er verborgen onder die dikke wollen vacht? Hoe voelt die wol? Hoe voelt het om alle tijd van de wereld te hebben?

Feestelijke opening terrasseizoen Molen de Ster

Het café van Molen de Ster ontwaakt uit zijn winterslaap. Dat betekent dat vanaf 2 april het café en terras aan het water weer van woensdag tot zondag open zijn. Ook is de kaart vernieuwd. Om dit te vieren, organiseert de molen zaterdag 2 april en zondag 3 april een feestelijke opening van het terrasseizoen. De toegang is uiteraard gratis. Het adres van Molen de Ster is Molenpark 3 in Lombok, Utrecht.Naast de zaagdemonstraties en rondleidingen op zaterdagmiddag, kun je vanaf 10.00 uur bij de buitenbar de lekkerste items van onze nieuwe menukaart bestellen. Ook worden poffertjes gebakken en kan je heerlijk op het terras komen genieten van de zon. Kinderen kunnen zaterdag een armbandje rijgen met Miyuki kralen, de boerderijdieren aaien, of in de speeltuin spelen. Zondag is er een kinderrommelmarkt en ’s middags geeft Yellowfox het eerste terrasconcert van het jaar.

1 april 2022 sneeuw verrassing

Kom tussen 11.00 en 15.00 uur jouw eigen armbandje maken van Miyuki kralen. Er is keuze uit wel 100 kleuren! Creëer onder begeleiding van Jody van Josie Sieraden jouw mooiste sieraad. De kosten zijn 5 euro per armbandje en er is plek voor 6 kinderen (vanaf 6 jaar) tegelijkertijd.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar, verkoop dan zondag tussen 11.00 en 13.30 uur jouw speelgoed, knuffels en andere leuke spulletjes op de eerste Kinderrommelmarkt van Molen de Ster. We hebben ruimte voor 20 kleedjes. Een plekje kost 1 euro. Reserveren kan door mailtje te sturen naar cultuur@molendester.nu. Meer informatie is te vinden op www.molendester.nu/kinderrommelmarkt.Yellofox geeft met zijn melancholische folkpop het eerste terrasconcert van het seizoen. Het optreden begint zondag om 14.00 uur. Van rootsy en mellow songs tot catchy tunes. Het geluid van Yellofox is sterk beïnvloed door songwriters uit de jaren 60 en 70 en wordt voornamelijk gevormd door de combinatie van gitaar en cello. Dit samen met contrabas en drums geeft de band zijn eigen karakteristieke geluid. Maar het zijn vooral de harmonische zangstemmen die het geluid van Yellofox bepalen: Sfeervol, melancholisch, maar ook ritmisch en opzwepend!

Het Molencafé is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. De rondleidingen en zaagdemonstraties zijn zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Meer informatie www.molendester.nu.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.