juni 2022

Stadsklooster 25-26 juni 2022

Zin in de Zomer Festival wordt op de zondag muzikaal afgesloten met Kamerkoor Yoik, met de show Iberian Night

In het project “Iberian Night” staat de ontmoeting centraal. Naast Sefardische liederen zingt Kamerkoor YOIK o.a. Hebreeuws en Arabisch repertoire, uit de tijd tussen 711 en 1492, toen in Zuid Spanje Islamieten, Joden en Christenen met elkaar een samenleving vormden. Het koor wordt begeleid door het Marmoucha Orchestra. Zij bespelen authentieke instrumenten uit die tijd, zoals de oud, qanun, darbuka en ney.

Let op! Voor dit event heb je een los ticket nodig, specifiek voor het zondagprogramma van het festival. Voor tickets en meer informatie zie bit.ly/ZinInDeZomerFestivalZondagprogramma

Rommelmarkt Oog in Al zaterdag 25 juni 2022 

Eindelijk kunnen jullie weer naar een van de leukste rommelmarkten in het land: de ByronSchillerGoethelaanMarkt of wel de Rommelmarkt Oog in Al! 

Op zaterdag 25 juni 2022 zullen bijna alle bewoners van de Byronstraat, Schillerlaan en Goethelaan in de wijk Oog in Al in Utrecht vanaf 09.00 uur tot 15.00 uur voor de 29ste keer hun jaarlijkse rommelmarkt houden: brocante, antiek, vintage, boeken, huisraad, kleding, kinderspeelgoed, dvd’s, cd’s, langspeelplaten en elektronica. Deze gezellige rommelmarkt is opgenomen in een onafhankelijke lijst met de 100 leukste rommelmarkten in Nederland. 

Op de rommelmarkt kunnen uitsluitend bewoners van de Byronstraat, Schillerlaan en Goethelaan als verkoper optreden. Aantal kleedjes, tafels of kramen is ongeveer 90. De drie straten zijn autovrij en de toegang is gratis. De rommelmarkt wordt gesteund door het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht. De bijdrage voor bewoners en een gering aantal andere belangstellenden is dit jaar per Marktplaats € 2,50 pp.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.