Januari 2019

19 januari, De Windhoek

16 januari, Theater Lombok

www.theaterlombok.nl

13 januari, Molen de Ster, Cereol

Culturele Zondag, Nieuwjaarsduik:

Culturele nieuwjaarsduik met Dr. Jordan Institute in Molen de Ster
Laat je zondagmiddag 13 januari in Molen de Ster meenemen in de wondere wereld van Dr. Jordan Institute. Caribische invloeden, elektronica, pittige gitaren en hybride riitmes bekroond met vocale acrobatiek. Ongehoord, hitgevoelig en bij vlagen wild of zelfs krankzinnig.
 
Het gratis optreden begint om 15.00 uur en is onderdeel van de Culturele Zondag Nieuwaarsduik. De traditionele start van het culturele kalenderjaar in Utrecht. Het adres van Molen de Ster is Molenpark 3 in Lombok, Utrecht.

Dr. Jordan Institute is een nieuw project van de klassiek geschoolde vocaliste en tekstschrijver Nicole Jordan uit Trinidad, gitarist/producer Mark Tuinstra (The Nordanians, Omar Ka Band, Keppler Sessions) en drummer/producer Stefan Kruger (o.a. SFeQ, New Cool Collective, Zuco 103 and Krupa & The Genes).Dr Jordan Institute kenmerkt zich met een nieuwe eigenzinnige stijl die zowel grauw als geraffineerd is en waarbij klassieke invloeden en intense luistermuziek worden afgewisseld met catchy melodieën en dansbare grooves.

11 januari, Molen de Ster

Veganistisch dineren in Molen de Ster met Kika Sprangers & Martin Fondse
Begin 2019 met stijl in Molen de Ster! Op vrijdag 11 januari wordt de zagerij omgetoverd tot de Vegan Jazz Club. Kom genieten van een heerlijk veganistisch driegangenmenu terwijl award-winning jazzartiesten Kika Sprangers en Martin Fondse een speciaal concert geven.  De club gaat om 18.30 uur open en het evenement begint om 19.00 uur. De entree bedraagt 30 euro (exclusief drankjes). Molen de Ster is te bereiken via het bruggetje aan de Floresstraat in Lombok, Utrecht.
 

De Utrechtse saxofonist en componist Kika Sprangers werd in 2018 benoemd tot ‘Young VIP’. In het jaar daarvoor won Martin Fondse de prestigieuze ‘Buma Boy Edgar’ prijs voor zijn werk als jazzpianist en componist. Hun ontmoeting via het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, waar Martin Fondse artistiek leider is, mondde uit in een hechte samenwerking. Speciaal voor de molen geven zij een volledig akoestisch concert op saxofoon, harmonium en vibrandoneon, wat deze gezellige avond extra bijzonder en intiem zal maken.

Het menu dat tijdens het concert geserveerd wordt, is geïnspireerd op de kruidige Creoolse keuken uit Louisiana.

Meer informatie en reserveren via: www.molendester.nu/event/vegan-jazz-club

6 januari, Cereol

6 januari, OASE

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie