Maart 2019

30 maart, Molen de Ster

Letse singer-songwriter geeft terrasconcert bij Molen de Ster

De Letse singer-songwriter Reinis ‘Young’ Jaunais geeft zaterdagmiddag 30 maart een gratis concert op het terras van Molen de Ster. Het optreden begint om 15.00 uur. Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Molencafé. Het adres van Molen de Ster is Molenpark 3 in Lombok, Utrecht.
 
Reinis ‘Young’ Jaunais is een reizende gitarist uit Riga, Letland die de afgelopen jaren in heel Europa heeft gespeeld. Reinis speelt op uitzonderlijke wijze gitaar met behulp van verschillende technieken, zoals tikken, percussie en finger-picking. Vorig jaar trad Reinis Young op tijdens het Bier & Ciderfestival bij Molen de Ster.

Reinis heeft veel gereisd. Hij begon met het composeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Hij omschrijft zijn muziek als schilderijen van emoties en reisavonturen. Reinis Young brengt door middel van ritmische en zachte percussieve melodieën zijn energie over bij het publiek. ,,Muziek is mijn passie en ik voel me altijd ontzettend blij om te spelen voor publiek, ongeacht of het één persoon in een klein café is of een volledig afgeladen concertzaal.”

Reinis Young heeft drie solo-albums uitgebracht: ‘Plika Gitara’ (2013), ‘Gaišs’ (2016) en ‘Tumšs’ (2017). Het laatste album maakte hij samen met zijn band Reinis Young Trio.

You Tube
https://youtube.com/watch?v=Du0M7fHZxRo
https://www.youtube.com/watch?v=5O1lwmL4gNk
https://youtube.com/watch?v=TF4bD_k-Cnw
https://www.youtube.com/watch?v=kRhqJ55kLyI

Facebook

Soundcloud

24 maart, Landhuis in de stad

20 maart, Theaterlombok

16 maart, Westplein

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.